Vacature Junior SEA Marketeer

Wil jij master worden in Google Adwords en Search? Zoek je uitdaging in een internationale organisatie die (potentiële) klanten steeds vroeger in het koopproces wil gaan triggeren? Kom dan in gesprek met ons. Vooral als je geobsedeerd bent door paid adverteren vroeg in de Buyer Journey.

Je bent gek op data en weet je weg feilloos te vinden in onze enorme hoeveelheid beschikbare data. Niet al te best lopende Adwords-campagnes vallen je direct op. En met nieuwe goed geschreven ads en keywords zet je de campagne weer goed converterend. Doordat je de laatste marketingtrends volgt, weet je precies welke kansen we nog kunnen benutten. De eerste maanden zuig je alle kennis uit onze Senior Adwords marketeer. Daarna wil je hem natuurlijk overtreffen, zodat hij zich kan gaan verdieping in andere platformen. Ook met trainingen vanuit Google zullen we er alles aan doen om jouw master in SEA te maken.

Wil jij je Adwords Specialist worden? Neem dan contact op met Erik: erik@maxilia.nl of 0318-743625.

Je past het best in ons team als:
· je al een HBO diploma hebt of duaal wilt volgen (wij betalen je opleiding);
· je enige ervaring hebt met Google adwords, Search, Shopping en Display;
· je al wat kennis hebt van Feed management tools zoals Channable;
· je analytisch bent en bruist van ideeën, gebaseerd op onze vele data bronnen;
· je een ‘strijder’ bent en nieuwe markten wil betreden;
· je de Nederlandse en Engelse taal in schrift foutloos beheerst, Duits of Franse een pré;
· je een geduchte tegenstander bent die het ver schopt in ons tafeltennis- of darttoernooi of tijdens de bootcamps.

Je rol als SEA specialist / Online marketeer : 
· je bent verantwoordelijk voor alle Nederlandse Adwords campagnes en SEA conversies.
· je bedenkt en zet A/B testen op voor Adwords campagnes om Maxilia nog harder te laten groeien;
· je analyseert bakken met data en gebruikt deze samen met je creativiteit in nieuwe campagnes;
· je deelt veel kennis en experimenten met je Duitse en Franse Adwords specialisten;
· je werkt samen met onze andere marketeers aan het grote doel om het conversie % op gemiddeld 10 te zetten;

Selfsupporting Team 
In onze organisatiecultuur heeft iedereen zijn of haar eigen verantwoordelijkheid. Wij zijn democratisch ingesteld en iedereen heeft een beslissende rol in het beleid. Onze enorme groei van jaarlijks 50%+ wordt gerealiseerd door al onze ideeën en verbetertrajecten die we met elkaar overleggen en doorvoeren. Zelfs de functioneringsgesprekken en salarisbesprekingen voeren we met elkaar. Elk teamlid heeft een doel wat zijn of haar kracht optimaal benut. Waar wil jij in groeien? Reageer op onze vacature, en deel je ervaring of kennis. Join onze big family!

 

Wij als Maxilia BV
Maxilia BV is een vooraanstaand specialistische groothandel op het gebied van promotieartikelen. Wij zijn internet georiënteerd met meer dan 75 webshops in Nederland, meer dan 20 in Duitsland met groei naar Frankrijk en Spanje. Maxilia BV helpt bedrijven reclame maken, met de snelste levertijd en tegen de laagste prijs. Van bidons voor Men At Work, handdoeken voor Spar supermarkten, tassen voor HelloFresh tot allerlei andere producten voor vele MKB bedrijven. Maxilia BV onderscheidt zich door snel en doelgericht te handelen met een groei van 50-70% per jaar.

Solliciteer met je (video)motivatie en CV naar: erik@maxilia.nl (HRM)- Tel: +31 (0)318 – 743625. Voor inhoudelijke vragen, contact Patrick Geijtenbeek: p.geijtenbeek@maxilia.nl – onze SEA Senior.